Javier Salamero afronta aquest dimarts el Campionat del Món de BTT Màster a Andorra


  • Comparteix:

Javier Salamero vol guanyar el Campionat del Món Màster a Andorra / Font: Cedida

Javier Salamero vol guanyar el Campionat del Món Màster a Andorra / Font: Cedida

El ciclista Javier Salamero de l'equip King Barcelona disputa aquest dimarts el Campionat del Món de BTT Màster, per a ciclistes de més de 50 anys, a Andorra amb l'objectiu d'assolir el títol. Salamero és l'actual subcampió i parteix amb moltes opcions de triomf pel coneixement del circuit andorrà.

Javier Salamero fa una setmana que s'entrena a Andorra per aclimatar-se i conèixer el circuit. Un circuit de bons records per a Salamero després de guanyar el Campionat del Món al 2015 en aquest traçat. El santcugatenc haurà de completar 30 quilòmetres i arriba a la cita després de recuperar-se d'una petita lesió al genoll. El director esportiu de King Barcelona, Ferran Espel, es mostra ambiciós i creu que Salamero té moltes possibilitats de guanyar.

Ferran Espel

Tota la temporada està centrada en aquest Campionat del Món. Volem guanyar el títol.


Espel també ha volgut agraïr la col·laboració del Restaurant Matilda, patrocinador de l'equip, perquè permet cobrir el pressupost de la temporada. El ciclista italià Perini és el vigent campió de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.