El santcugatenc Jordi Joly és el nou director general corporatiu del Barça


  • Comparteix:

Joly va ser tinent d'alcalde d'Economia durant l'alcaldia de Lluís Recoder / Foto: ACN

Joly va ser tinent d'alcalde d'Economia durant l'alcaldia de Lluís Recoder / Foto: ACN

El santcugatenc Jordi Joly, extinent d'alcalde d'Economia i Organització a l'Ajuntament de Sant Cugat, serà des d'aquest dilluns el nou director general corporatiu del Futbol Club Barcelona, i se situarà com la mà dreta del director general (CEO) del Barça, Òscar Grau. Joly ocuparà un càrrec de nova creació en l'organigrama blaugrana i s'encarregarà de l'operativa diària del club, especialment en les àrees de recursos humans, sistemes i operacions. El nou executiu del Barça té una llarga experiència professional tant en l'àmbit públic com privat.

La sortida del director de futbol del Barça, Raül Sanllehí, prevista pel desembre, ha provocat que Òscar Grau assumeixi més funcions de gestió en l'àrea esportiva, incloent la planificació estratègica del primer equip, i també en l'àrea social, en els sectors de negoci global, Marca Barça i Espai Barça. Jordi Joly arriba per donar suport a Grau en aquestes funcions i també per alliberar-lo de moltes altres tasques executives en el dia a dia del club.

Joly va ser tinent d'alcalde d'Economia i Organització a Sant Cugat sota l'alcaldia de Lluís Recoder, i després va ser gerent d'Economia i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona, nomenat per Xavier Trias. Durant aquesta etapa també va ocupar la direcció general de Barcelona Activa i la vicepresidència de Mercabarna, i va ser membre del consell d'inversions de l'Institut Català de Finances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.