La resta de resultats del cap de setmana


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El CFU Mira-sol Baco s'emporta el derbi del grup 6 de Tercera Catalana (2-1) davant el Sant Cugat FC 'B'. Consulta els resultats d'aquest partit i d'altres conjunts de la ciutat en aquest resum de la jornada del cap de setmana.

Futbol

Al grup 6 de Tercera Catalana, el Mira-sol Baco s'imposa per 2 a 1 al Sant Cugat FC B i el supera a la classificació, situant-se cinquens els verd-i-negres i sisens els vermell-i-negres. El Junior B perd per 2 a 1 en la seva visita al Badia i és catorzè amb 11 punts.

Al grup 11 de Tercera Catalana, el Valldoreix FC continua amb pes ferm al capdavant de la classificació després de guanyar l'Olimpia (3-2).

D'altra banda, al grup 13 de Quarta Catalana, la Penya Blaugrana Sant Cugat guanya (3-2) el Can Boada i se situa tercer amb 20 punts.

Rugbi

El sènior femení del Rugby Sant Cugat guanya (19-36) al camp del Martorell-Anoia i s'assegura la permanència en el grup B de Primera Catalana.


Bàsquet

l'European International School suma un triomf (61-73) a la pista del Virolai i se situa segon en el grup 7 de Tercera Catalana.

El Qbasket Sant Cugat ha guanyat (83 -73 ) davant el CB Sant Quirze B a la jornada 10 del grup 3 de Segona Catalana i ocupa la dotzena posició.

Handbol

El Club Handbol Valldoreix guanya amb claredat (36-28) davant el Pau Casals en el grup B de Segona Catalana i se situa cinquè.

De la seva banda, el sènior femení de l'Handbol Sant Cugat supera el Garbí (26-23) en el grup B de Primera Catalana femenina i és tercer a la classificació.

Futbol Sala

Per últim, al grup 1 de la Segona Catalana de futbol sala, l'Olímpyc Floresta ha empatat (1-1) en la seva visita al Can Calet, i suma el primer empat de la temporada tot i mantenir-se líder. El FS Sant Cugat ha guanyat (3 - 2) davant el Futsal Arenys Thuya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.