Els World Games d'esport adaptat redueixen els dies de competició i les modalitats esportives


  • Comparteix:

La ZEM Jaume Tubau acollirà els World Games de futbol

La ZEM Jaume Tubau acollirà els World Games de futbol

Els World Games, sota l'organització de l'Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA) i la col·laboració de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i l'Ajuntament de Sant Cugat, ha reduït de 10 a 6 dies la competició. L'esdeveniment es disputarà entre el 7 i el 13 d'agost i finalment seran set modalitats esportives. El CAR, la ZEM de la Rambla del Celler, la ZEM Jaume Tubau i el pavelló de la Guinardera seran les seus de les competicions. Més de 800 persones de 24 països participants assistiran a l'esdeveniment.

Modalitats esportives

Es disputaran un total de set modalitats esportives dividides en dues categories, els esports oficials i els de desenvolupament. Els oficials són l'atletisme paralímpic, el race runnning, el futbol i la natació paralímpica. Els de desenvolupament seran l'eslàlom en cadira de rodes, la boccia i el futbol femení.

Cerimònies d'inauguració i clausura

La cerimònia d'inauguració serà el 7 d'agost al pavelló de la Guinardera amb la col·laboració de Catalònia Fundació Creativa i de la companyia artística la Fura dels Baus. La cerimònia de clausura serà l'11 d'agost a la Guinardera amb els esportistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.