Participació històrica de Mariona Munné a l'europeu de tennis taula

La palista alevina de la UESC/OMET ha quedat 25a a l'Euro Minichamps


  • Comparteix:

Mariona Munné amb el seu entrenador, Josep Anton Velázquez / Foto: Cedida

Mariona Munné amb el seu entrenador, Josep Anton Velázquez / Foto: Cedida

Fita històrica al tennis taula santcugatenc ja que la La palista de la UESC/OMET Mariona Munné ha aconseguit quedar 25a a l'Euro Minichamps d'aquest esport, celebrat a Estrasburg, França, el cap de setmana passat. L'alevina, que ha format part del combinat estatal, va aconseguir cinc victòries i quatre derrotes en la que ha estat la primera participació santcugatenca en aquest certamen.

La competició està dividida en tres fases, que Munné va superar fins accedir al quadre final, que la situa com una de les 32 millors palistes d'Europa. A la fase final es va enfrontar a una de les contrincants més fortes, la hungaresa Nora Tanacs, contra qui va perdre (0-3). Aquesta derrota la va portar a disputar-se les places del 17è al 32è lloc. Aquí va perdre (1-3) contra l'holandesa Tanya Misconi, però després va aconseguir tres victòries consecutives contra la bielorussa Svetlana Gridina (3-2), l'americana Ann-Ping Shangguan (3-1) i la ucraïnesa Anastasia Khachaturova (3-0). Amb aquests resultats se situa com la 25a d'Europa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.