Sant Cugat acollirà el 17 de novembre el Dia de les Seleccions Catalanes


  • Comparteix:

La selecció catalana de tamborí, present a Sant Cugat / Font: Federació Catalana de tamborí

La selecció catalana de tamborí, present a Sant Cugat / Font: Federació Catalana de tamborí

La 7a edició del Dia de les Seleccions Catalanes, organitzada per la Plataforma Pro Seleccions Catalanes i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, es disputarà a la nostra ciutat el 17 de novembre. La Plataforma Pro Seleccions Catalanes compleix 20 anys i organitza aquest dia amb diferents partits entre les seleccions nacionals i combinats internacionals. L'hoquei patins, el futsal, el beach tennis, estirada de corda, handbol, tamborí, quidditch, dards i exhibcions de bike trial, gimnàstica artística i bàsquet 3x3 completen el cartell d'activitats. La ZEM de la Rambla del Celler acollirà les diferents competicions, tot i que es poden ampliar a d'altres equipaments de la ciutat.

Aniversari esportiu

La Plataforma Pro Seleccions Catalanes ha volgut celebrar els 20 anys d'aquesta entitat i recuperar el Dia de les Seleccions Catalanes després de set anys sense organitzar-se.

Sant Cugat, centre de l'esport català

Vic, al 2006, Reus, al 2007, Girona, al 2008, Mataró, al 2009, Tortosa, al 2010, Mollerusa, al 2011, són les ciutats que han acollit el Dia de les Seleccions Catalanes. Sant Cugat serà protagonista aquest 2018.

Àmplia participació

Les dades de participació són molt destacades. Vic va reunir al 2006 més de 26.000 persones amb 17 federacions i 30 entitats de la ciutat. A Reus al 2007, van presenciar aquests partits unes 35.000 persones.

Partits tancats

Fins al moment, la República Txeca de futsal, la selecció italiana de beach tennis, la selecció d'Euskadi d'estirada de corda, la selecció francesa de tamborí són les seleccions que han confirmat la participació. En els propers dies s'aniran coneixent els rivals de Catalunya a les diferents modalitats esportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.