La Pedalada Escolar Ciutat Europea de l'Esport reuneix més de 400 infants


  • Comparteix:

La Pedalada Escola Ciutat Europea de l'Esport ha reunit més de 400 infants de 5è i 6è de Primària de set escoles públiques de la ciutat. L'Ajuntament juntament amb el seminari de mestres d'educació física de Sant Cugat han organitzat aquesta activitat. El recorregut, de 10 quilòmetres, ha estat guiat per la Policia Local, Protecció Civil i voluntaris de la Unió Ciclista Sant Cugat.

La pedalada s'ha inciat puntualment a dos quarts de deu del matí des de l'escola pi d'En Xandri i ha fet un recorregut circular on s'han anat sumant la resta de centres escolars participants en aquesta activitat. L'activitat ha anat en tot moment per la calçada i s'ha circulat sempre en el sentit de la direcció. L'únic moment que el recorregut ha anat per damunt de la vorera ha estat en el tram final quan s'ha arribat a la plaça de la Vila. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha rebut els esolars que s'ha fet la tradicional fotografia de família. Fortuny ressalta que aquesta pedalada ensenya els valors de la sostenibilitat als escolars.







Carmela Fortuny

El caràcter i model de ciutat són aquests infants fent esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.