La 2a edició de la Cursa Metres de Vida contra el càncer deixa Mira-sol i s'apropa al centre


  • Comparteix:

Presentació de la cursa Metres de Vida / Font: Cugat.cat

Presentació de la cursa Metres de Vida / Font: Cugat.cat

La 2a edició de la cursa solidària contra el càncer Metres de Vida, organitzada per TeamPartners, es disputa el 15 de juny al vespre amb sortida i arribada des del Parc de Can Vernet. Una cursa de 7 quilòmetres a partir de la categoria cadet, una infantil d'un quilòmetre des de prebenjamí fins a infantil i una caminada familiar urbana de tres quilòmetres són les opcions que podran triar els participants a través de Teampartners.net. Metres de Vida es disputarà pel centre urbà i marxa de Mira-sol on es va fer la 1a edició i on es van recaptar més de 3.000 euros.

ESCOLTA-HO

Ampliar la participació i la qualitat

La presentació de la cursa s'ha fet aquest dimecres a l'Escola Gimbernat amb la presència de la presidenta de l'AECC Catalunya contra el càncer de la delegació de Sant Cugat, Esther Alòs, la responsable de les juntes locals del Vallès de l'AEEC, Marga Pellicer, el gerent de TeamPartners, Xavier Requeno, i el representant de l'Escola Universitària Gimbernat i Tomàs Cerdà, Enric Sirvent. Requeno ha ressaltat que volen ampliar els 450 inscrits de la 1a edició i seguir aportant qualitat a la cursa. El topall màxim serien els 1.000 participants segons Requeno. Esther Alòs ha destacat que la cursa s'apropa al centre de Sant Cugat i aquest fet és molt atractiu per als participants juntament amb la gran novetat, la caminada familiar urbana. Els participants gaudiran d'una bossa pel corredor, botifarrada i beguda, servei de guarderia, música i ball.

Padrí de la cursa

L'atleta Eliseo Martín serà el padrí de la cursa. Martín ha estat olímpic en tres ocasions i ha obtingut diploma olímpic a Sidnei. Actualment té 45 anys i és campió de duatló estatal.

Xerrada clínica

Complementàriament a la cursa s'organitza una xerrada dijous que ve a les set de la tarda al claustre del Monestir a càrrec del Doctor Josep Malvehy amb el títol 'Amb la pell no s'hi juga'.

Xavi Requeno i Esther Alòs, al 'Sant Cugat a fons'
El gerent de Teampartners i la presidenta de la secció local de l'AECC, Esther Alòs, han visitat aquest dimarts el 'Sant Cugat a fons' per presentar la cursa als micròfons de Cugat Mèdia. Els dos han animat a la participació en una cursa que adapta el recorregut a tots els nivells. Alòs ha posat l'accent en la necessitat de 'desestigmatitzar' la malaltia i de lligar-la, també, a esdeveniments com aquests.






Xavi Requeno

Esperem superar els inscrits de la 1a edició i que els participants gaudeixin de la cursa.

Esther Alòs

Apropar la cursa al centre fa que el càncer es visualitzi millor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.