Els eSports es colen al Casal Torreblanca amb un torneig del PES 2020

La cita, organitzada per la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, ha reunit més d'una vintena de participants


  • Comparteix:

El torneig eSports Penyes Futbol Game ha reunit més d'una vintena de participants aquest diumenge al Casal Torreblanca en una jornada en la qual el PES 2020, el videojoc de futbol de Konami, s'ha endut el protagonisme. La cita, organitzada per la Confederació Mundial de Penyes del Futbol Club Barcelona, ha estat l'avantsala de la fase final del torneig, que es disputarà a l'agost al Camp Nou coincidint amb el trofeu Joan Gamper. Sanoussy Syla, de la Penya Blaugrana de Montmeló, ha estat el guanyador de la competició en imposar-se per 1 gol a 0 al santcugatenc Èric Fontgivell, de la Penya Blaugrana de la ciutat.

El torneig s'ha celebrat de deu del matí a dues de la tarda i ha reunit al casal santcugatenc jugadors de penyes del Vallès d'entre vuit i 18 anys. El guanyador, a banda de participar a la final que disputaran els millors jugadors del país, ha rebut una samarreta i una pilota del Barça, així com entrades per al museu del club. El segon, el tercer i el quart classificat també han rebut obsequis per la seva actuació en el torneig. Abans de l'entrega de premis, a més, s'ha sortejat un joc del PES 2020.

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, s'ha mostrat satisfet pel desenvolupament del torneig tot i que ha trobat a faltar un punt més de participació.




Josep Maria Félez

La participació ha sigut fantàstica. Podria haver sigut millor si la gent hagués posat una mica més de gana de cara als infants. Era una activitat gratuïta que per nosaltres té un cost molt elevat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.