L'Escola de Patinatge Artístic: 45 anys d'existència exhibint coreografies

Prop de 150 patinadors i patinadores han participat aquest diumenge al festival de l'aniversari


  • Comparteix:

L'Escola de Patinatge Arttístic de Sant Cugat ha commemorat aquest diumenge els 45 anys d'existència amb un festival ple de reconeixements tant a les patinadores que van iniciar la seva aventura amb els patins als anys 70 com les més joves, les d'iniciació. El Pav 2 s'ha omplert de gom a gom per veure les diferents coreografies basades en contes de Disney. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i el regidor d'Esports, Francesc Carol, han fet entrega a diferents patinadores pels seus 10 anys a l'entitat. Prop de 150 patinadors i patinadores integren el club santcugatenc.

Nervis abans de saltar a pista i tot preparat per al tret de sortida. Un primer de grup dona la benvinguda als assistents que omplen el Pav 2 amb ganes de veure un autèntic espectacle.

Primeres coreografies i amb un tema unitari: el món de Disney. Els grups més petits han deixat veure els primers detalls del seu aprenentatge d'aquesta temporada.

Les banderes amb els colors vermell-i-negre del club han onejat a través de les patinadores per la pista en un brillant espectacle.

El grup de veteranes també ha tingut el seu espai amb una coreografia basada en James Bond. La presidenta del club, Cristina Muñoz, recorda els inicis del club i l'evolució feta durant tots aquests anys.





Cristina Muñoz

M'enrecordo dels inicis a les pistes Méndez sense megafonia i ara miro el club amb molta evolució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.