La UESC s'ha vist superada davant el Son Cladera i continua a la part baixa

Les vermell-i-negres han donat la cara en tot moment, però una gran Honoka Kawakita ha dinamitat el matx en el cinquè set (2-4)

Imatge del partit UESC vs Son Cladera / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení de la UESC de tenis taula ha caigut derrotat davant el Son Cladera (2-4) en el partit corresponent a la jornada catorze de la Superdivisió Femenina, màxima categoria estatal. Les santcugatenques han tingut les seves opcions i s'han arribat a posar per davant en el marcador, però en els últims tres sets les visitants han sigut superiors i s'han endut un matx força igualat. Les noies dirigides per Josep Antón s'enfrontaran la jornada vinent a l'Alacant TM.

En el primer duel, Mariona Munné ha competit, però no ha aconseguit evitar la desfeta (1-3) davant una gran Honoka Kawakita. En canvi, Anya Gaponova ha començat perdent el primer joc, però ha millorat en el segon joc i ha sigut més agressiva a partir del segon set. En el tercer joc Anya ha desplegat un grandíssim tenis taula i s'ha endut el joc amb un contundent (11-0). La jugadora de la UESC ha mantingut la dinàmica i s'ha emportat el quart i definitiu joc que ha posat l'empat a sets en el marcador (1-1).

Chiara Colantoni ha començat bé el tercer set amb un parcial de (4-2), però la rival ha millorat amb el pas dels minuts i ha remuntat fins al definitiu (8-11). El segon joc ha seguit la mateixa tònica que el primer, una Chiara millor al principi (4-2), però ha cedit el joc per un (8-11) en l'últim tram de joc. La jugadora italiana de la UESC s'ha refet en el següent set amb un contundent (11-5). Chiara ha continuat millorant i s'ha emportat el quart i cinquè joc confirmant la remuntada (3-2) i avançat en el marcador a la UESC (2-1) en el global del partit.

Un dels xocs claus, els dobles, ha caigut cap al costat visitant després d'una gran actuació de la parella formada per Honoka i Eugènia (2-2). Amb el marcador igualat a dos, s'ha disputat el cinquè set que s'ha endut la visitant japonesa amb una dreta ferotge davant Anya (2-3) que ha competit i ha estat a punt de donar la sorpresa, però que amb l'avantatge en el marcador de les visitants ha deixat molt tocades a les vermell-i-negres. El sisè set ha estat el torn de Mariona Munné que no ha pogut desplegar el seu millor joc davant Eugènia Sastre i ha acabat cedint l'últim set per (0-3) que ha sentenciat el partit a favor de les de Palma de Mallorca.

Mariona Munné, jugadora de la UESC, ha explicat en acabar el partit ha expressat la seva impotència i insatisfacció perquè ho han tingut molt a prop: 'En acabar hem sentit impotència, sobretot en el cinquè set perquè l'haguéssim pogut guanyar'. També s'ha mostrat autocrítica: 'crec ens ha fallat l'alineació en el dia d'avui i els pròxims partits hem d'anar amb la màxima il·lusió i lluitar-los al màxim'.

mariona munne

En acabar hem sentit impotència, sobretot en el cinquè set perquè l'haguéssim pogut guanyar. Crec ens ha fallat l'alineació en el dia d'avui i els pròxims partits hem d'anar amb la màxima il·lusió i lluitar-los al màxim.