De Sant Cugat a Montserrat a peu: arriba la 18a Ruta dels Tres Monestirs

La marxa, que està prevista per al diumenge 26 de març, ja compta amb 300 persones inscrites


  • Comparteix:

Joan Bel, Rosa Maria Pennella i Cesc Mullerat durant la presentació / Foto: Cugat Mèdia

Joan Bel, Rosa Maria Pennella i Cesc Mullerat durant la presentació / Foto: Cugat Mèdia

Tres centenars de persones ja s'han inscrit a la 18a edició de la Ruta dels Tres Monestirs, una iniciativa compartida per nou clubs excursionistes del Vallès, entre els quals, el Club Muntanyenc Sant Cugat. La caminada, que tindrà lloc el 26 de març, es pot fer en la seva versió més llarga, de 54 quilòmetres, o en la no tan llarga, de 48. L'itinerari llarg enllaça els Monestirs de Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç de Munt i Montserrat, en un recorregut d'unes 11 hores de durada i amb un desnivell acumulat de més de 3.000 metres. Per a aquells que ho desitgin, hi ha un servei de bus des de Montserrat a Sant Cugat, prèvia inscripció, per a la tornada.

Segons han explicat en roda de premsa el president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Joan Bel, la membre de l'organització Rosa Maria Pennella, i el cap de la secció de muntanya del club, Cesc Mullerat, es tracta d'un itinerari mixt d'asfalt i muntanya, recomanat per a aquelles persones que estiguin acostumades a fer caminades de més de deu hores. Des de l'organització també han volgut recordar que "no és una cursa", de manera que no hi ha classificació i que, en tot cas, "el premi és acabar".

La iniciativa, que forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència, compta amb una setantena de voluntaris, distribuïts entre els vuit punts d'avituallament, la ruta en si, la sortida, l'arribada i el cotxe escombra.

INSCRIU-TE A LA RUTA AQUÍ


Cesc Mullerat

Avisem sempre que és una marxa important, de manera que per apuntar-t'hi has de tenir un mínim de preparació física i, sobretot, estar acostumat a fer una activitat de més de deu hores. El calçat, la motxilla, has de tenir-ho tot una mica controlat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.