El Club d'Escacs de Sant Cugat es consolida com un dels millors de Catalunya

El santcugatenc Anton Puigneró aconsegueix la novena posició al Campionat de Catalunya d'Escacs sub-10


  • Comparteix:

El Club d'Escacs de Sant Cugat al campionat de Catalunya / Foto: Club d'Escacs Sant Cugat

El Club d'Escacs de Sant Cugat al campionat de Catalunya / Foto: Club d'Escacs Sant Cugat

El Club d'Escacs de Sant Cugat s'ha reafirmat com un dels millors de Catalunya en aconseguir col·locar a 4 jugadors en el top 20 en les categories sub-10 i sub-8 del Campionat de Catalunya d'Escacs. Anton Puigneró ha aconseguit una meritòria 9a posició en la categoria sub-10 i Nicolás García quedant el 19è, i amb Laia Cid coronant-se campiona de la categoria sub-8 i l'Alexander Jiménez en el 19è lloc. El club ha destacat la 9a posició de l'Anton Puigneró que ha assolit gràcies als 6,5 punts obtinguts durant el torneig, i de la qual se n'ha fet una valoració molt positiva perquè 'fer un top 10 en categoria sub-10 és molt difícil'.

El seu entrenador ha destacat que l'Anton "va jugar molt concentrat les últimes partides que li van servir per poder ser 9è, anant de menys a més durant el torneig" i que "va aconseguir salvar una partida a la ronda 8 que tenia perduda amb un mat in extremis".

Puigneró va obtenir una plaça per participar en el torneig després d'alçar-se amb el subcampionat en la categoria sub-10 del torneig de la fase prèvia del Vallès Occidental que servia per classificar-se pel Campionat de Catalunya. Segons explica el club, el proper objectiu serà el Torneig Calculin i encara no han decidit si participaran en el pròxim Campionat d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.