Rècord històric de participants en la 13a edició de La Marxa del Corredor Verd

227 persones han gaudit de la caminada que ha comptat amb dos itineraris diferents


  • Comparteix:

La Marxa del Corredor Verd organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat / Foto: Club Muntanyenc

La Marxa del Corredor Verd organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat / Foto: Club Muntanyenc

La 13a edició de la Marxa del Corredor Verd, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, ha batut el rècord de participants amb 227 persones aquest diumenge. La caminada ha recorregut el Vallès entre Collserola i Sant Llorenç i la Serra de l'Obac amb dos itineraris diferents. Ferran Gran i Cristina Valero han sortit vencedors en la marxa curta de 10 quilòmetres amb un temps d’una hora i set minuts i sortida des de Sant Quirze. A la marxa llarga de 20 quilòmetres amb sortida des de Matadepera el guanyador ha estat Joan Llorenç Muro amb un temps de tres hores i quatre minuts amb modalitat de caminada i marxa nòrdica.

L'organitzador de la Marxa del Corredor Verd, Silvano Bendinelli, ha destacat molt positivament el nou rècord del club, "no ens ho esperàvem perquè la cursa els últims anys s'havia estancat sempre al voltant de 150 persones, i ara hem pujat un gran nombre de participants. Molt contents". També ha recalcat la importància de fer aquestes curses sostenibles i "promoure la sostenibilitat i el medi ambient en temps de sequera com els que estem vivint", ha conclòs.

Joan Llorenç Muro, guanyador de la cursa, s’ha mostrat molt content i satisfet amb la victòria i amb el temps aconseguit. A més, ha destacat la importància de fer aquestes curses en aquesta modalitat "si la gent conegués els beneficis competitius i de salut hi hauria molta més gent en aquestes competicions".

La iniciativa també ha volgut reivindicar la sostenibilitat i el respecte al medi ambient en el temps de sequera que s’està vivint amb l’ús de cantimplores pròpies als avituallaments, evitar sorolls a les zones dels boscos, i també promoure el transport públic amb sortides amb autocar i ferrocarrils a Matadepera i Sant Quirze. La caminada ha finalitzat a la seu del Club Muntanyenc al carrer de Sant Bartomeu/Escaletes.












¡

Silvano Bendinelli

No ens ho esperàvem perquè la cursa els últims anys s’havia estancat sempre al voltant de 150 persones, i ara hem pujat un gran nombre de participants. Molt contents.

Joan Llorenc Muro

Si la gent conegués els beneficis competitius i de salut hi hauria molta més gent en aquestes competicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.