Exhibició de la ciclista britànica Claire Steels a la 4a edició de la reVolta a Sant Cugat

Steels ha trencat la cursa a la pujada al Coll de la Creu d'Aragall i ha creuat la línida d'arribada en solitari


  • Comparteix:

La ciclista britànica Claire Steels, de l'equip Israel Premier Tech Roland, ha guanyat la 4a edició de la reVolta disputada a Sant Cugat. Steels s'ha imposat amb molta autoritat després de recórrer els 126 quilòmetres del recorregut i escapar-se del pilot a la pujada del Coll de la Creu d'Aragall. Més d'un centenar de ciclistes, dividides en 13 equips, han competit en una prova del calendari UCI 1.1 de nivell internacional. El Cofidis guanya la categoria per equips situant dues ciclistes al podi Clara Koppenburg, segona, i Josie Talbot, tercera.

Sant Cugat ha acollit la 4a edició de la reVolta, la tercera consecutiva a la nostra ciutat. Els 13 equips s'han anat presentant al podi i també han aprofitat per agafar forces abans de la sortida. Tallada de cinta per inaugurar la quarta edició a càrrec de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i la secretaria de Feminismes de la Conselleria d'Igualtat, Montserrat Pineda. Una sortida neutralitzada des de l'avinguda Pla del Vinyet i que ha anat creuant tota la ciutat fins a completar el traçat.

Claire Steels, de 36 anys, ha fet una cursa molt tàctica i ràpida marxant en solitari en els darrers quaranta quilòmetres. La segona classificada ha estat Clara Koppenburg, guanyadora de la darrera edició i que no ha pogut revalidar el títol. L'entrega de premis ha tancat una reVolta que de cara a la propera edició vol ampliar-se a tres dies de competició, segons el president de la Volta Ciclista Catalunya Associació Esportiva, Rubèn Peris. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha confirmat que Sant Cugat continuarà com a epicentre de la reVolta a la propera edició.

L'ANC, Òmnium Sant Cugat, Consell Local per la República de Sant Cugat i el partit polític Independents han exhibit una pancarta sota el lema 'Independència, la nostra Revolta'.





Miriea Ingla

Hem de seguir potenciant l'esport femení i el ciclisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.