Joan Carles Sada, nou president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Sada presidirà la plataforma esportiva els propers quatre anys substituint Rafa Robledo


  • Comparteix:

Els nous membres de la coordinadora; Joan Carles Sada, segon per la dreta / Foto: Cedida

Els nous membres de la coordinadora; Joan Carles Sada, segon per la dreta / Foto: Cedida

Joan Carles Sada presidirà la Coordinadora d'Entitats Esportives els propers quatre anys en ser l'única candidatura que s'ha presentat al càrrec. Sada, de 58 anys i exdirectiu de la UESC durant 8 anys, substitueix en el càrrec a Rafa Robledo. El nou màxim mandatari de la plataforma ha explicat que 'vull recuperar la potencialitat de la Coordinadora i cercar objectius socials i de potenciació de la pràctica esportiva de la ciutadania', ha ressaltat Sada. 13 clubs integren la plataforma esportiva. Oficialment, prendrà possessió del càrrec del 20 de juliol.

Joan Carles Sada s'ha convertit aquest dimecres a la tarda en nou president de la Coordinadora. Sada té experiència en el món esportiu després de vuit anys a la junta directiva de la UESC i també a la fundació del club vermell-i-negre. La junta directiva de Sada estarà integrada per Miquel Garcia, tresorer, Eva Fernández, secretària, i els vocals Isidre Plancheria i Francesc Robert.

Sada s'ha marcat fites petites i té ben clar que "cal fomentar la pràctica esportiva de tota la ciutadania, col·laboració amb altres entitats en activitats esportives i xerrades i millorar la detecció dels equipaments esportius en mal estat".


Joan Carles Sada

Volem buscar uns petits objectius que ajudin als clubs a millorar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.