Sofia Carro, de Sant Cugat als campionats europeus sub-13 de tennis taula

La palista de la UESC agafa el relleu, quatre anys després, de Mariona Munné, per representar la UESC als Euro Minichamps


  • Comparteix:

L'esportista Sofia Carro disputant un partit / Foto: Cedida

L'esportista Sofia Carro disputant un partit / Foto: Cedida

La palista de la UESC Sofia Carro disputarà els Euro Minichamps, màxim campionat europeu de tennis taula sub-13, amb la selecció espanyola. La santcugatenca tancarà així una temporada d'ensomni després d'aconseguir quatre medalles en els Campionats d'Espanya i situar-se com a la segona millor jugadora de tennis taula de tot el país en categoria aleví.

Aquest campionat continental, que arribarà a la dissetena edició, es disputarà entre el 25 i el 27 d'agost a la ciutat francesa de Schilitgeim. A més, Carro és la segona palista del club santcugatenc que disputa aquest torneig, després que Mariona Munné ho fes en el 2018 i aconseguís quedar la 25a dels Euro Minichamps.

Per altra banda, en categoria masculina, el jugador aleví Roc Gibert també disputarà aquests campionats europeus. Tot i això, Gibert encara no forma part del conjunt santcugatenc, ja que la passada temporada formava part del club Amics de Terrassa. Això sí, la pròxima temporada començarà a disputar partits amb la UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.