La TransEinesCat de 2023 arrenca aquest dimecres des de la Vall d'Aran

El projecte liderat pel santcugatenc Àlex Florensa amb l'associació El recuperapersones arriba a la 5a edició amb vuit participants


  • Comparteix:

El TransEinesCat ha arrencat aquest dimecres amb la seva 5a edició / Foto: Cedida

El TransEinesCat ha arrencat aquest dimecres amb la seva 5a edició / Foto: Cedida

La TransEinesCat arrenca aquest dimecres amb la seva 5a edició des de la Vall d'Aran. La iniciativa liderada pel santcugatenc Àlex Florensa, responsable del centre d'addiccions Eines, amb l'associació El recuperapersones, portarà a vuit persones que es troben en procés de superar les seves addiccions a recórrer 800 quilòmetres a peu, 'tot un repte esportiu i terapèutic'. Amb membres de suport, creuaran gran part del territori català i faran xerrades sobre com superar aquesta malaltia en diversos municipis.

Al llarg del pròxim mes, Florensa i els vuit participants visitaran municipis com Olot, Solsona, Alcanar o Vilafranca del Penedès abans d'arribar el 23 de setembre a Sant Cugat. En la presentació de l'edició d'enguany, el santcugatenc va posar en relleu que l'objectiu de la travessa és que amb les xerrades "s'arribi a gent que pateix la malaltia perquè sàpiguen que un se'n pot sortir i que tothom té una segona oportunitat".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.