El 1r Trofeu Nacional de rítmica ret homenatge a la figura d'Esther Escolar

Més de 400 gimnastes han disputat aquesta competició al Pav 3 de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Més de 400 gimnastes dividides entre 32 clubs, catalans i estatals, han disputat aquest dissabte el 1r Trofeu Nacional Esther Escolar que ret homenatge a l'entrenadora i esportista santcugatenca. Escolar, figura clau al Club Gimnàstica Sant Cugat amb més d'una quinzena d'anys com a tècnica i també coordinadora de la secció federada, ha rebut el reconeixement del públic assistent. L'exgimnasta professional també ha actuat sobre el parquet del Pav 3 exhibint talent. La seleccionadora catalana, Iratxe Aurrekoetxea, ha lloat la trajectòria esportiva i formativa d'Escolar en el món de la rítmica.

Escolar, figura clau per al club

Esther Escolar és una de les persones més rellevants a la història del club santcugatenc. Formadora de moltes generacions i també entrenadora d'un ascens històric del primer equip a la màxima categoria estatal. El Club Gimnàstica Sant Cugat ha volgut reconèixer la trajectòria amb l'entitat amb un torneig que porta el seu nom. Escolar ha viscut un dia especial amb l'estima de les gimnastes, personal del club i sobretot amb les paraules de la seleccionadora catalana, Iratxe Aurrekoetxea.

Escolar va ser gimnasta professional del 2001 al 2008 assolint campionats d'Espanya i disputant Europeus i Mundials. El moment més àlgid s'ha produït quan Escolar ha exhibit talent sobre el parquet.

El 1r Trofeu, referent estatal

La 1a edició ha omplert el Pav 3 amb la presència dels millors clubs catalans i quatre de fora de Catalunya, Granada, Huesca, Inca i Barbastro que han presentat un cartell de luxe. Un dia ple de rítmica i d'homenatge a Esther Escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.