Sant Cugat gaudeix amb l'equip olímpic espanyol de rítmica a través d'una masterclass

Més d'un centenar de gimnastes del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat han gaudit de l'entrenament


Temes relacionats

El Club Gimnàstica Sant Cugat fa 10 anys en plena forma (28/oct/23)


  • Comparteix:

La selecció espanyola absoluta de rítmica ha exhibit el seu talent a les gimnastes del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat a través d'una masterclass aquest dissabte al Pav 3 de la Rambla del Celler. L'equip tècnic espanyol ha ajudat a més d'un centenar de gimnastes del club santcugatenc a millorar la seva tècnica durant gairebé dues hores. El conjunt espanyol, ja classificat pels Jocs Olímpics de París 2024, ha estat la principal atracció d'un dia marcat per la celebració dels 10 anys del club santcugatenc. L'equip estatal ha signat autògrafs a les gimnastes santcugatenques que ha gaudit d'un dia inoblidable amb esportistes d'alt nivell mundial.

Primera vegada en aquest 2023 que l'equip espanyol de rítmica exhibeix les seves coreografies de manera personal a unes gimnastes d'un club. Les petites gimnastes santcugatenques, que es volen emmirallar amb Ana Arnau, Inés Bergua, Mireia Martínez, Salma Solaun, Patrícia Pérez, Andrea Fernández i Polina Berezina, han estat molt atentes tant a les correccions de l'equip tècnic estatal com a les coreografies que han treballat sobre el parquet.

Un dia per gaudir de la millor rítmica estatal i mundial a Sant Cugat. Un esport que treballa molt els valors de l'esforç, la constància el treball en equip.

L'equip tècnic espanyol integrat per Alejandra Quereda, Ana María Pelaz i Marta Linares ha treballat amb diferents aparells incidint molt amb la tècnica d'execució. Quereda ha explicat "que aquest dia ha estat inoblidable per a les gimnastes santcugatenques".

La màsterclass ha tingut continuïtat amb l'actuació davant de tot el públic del Pav 3 que ha pogut veure en acció un conjunt que retorna a uns Jocs Olímpics vuit anys després de la seva darrera participació i amb un bronze al Mundial que ha certificat la plaça olímpica.


Alejandra Quereda

Ens han rebut molt bé totes les gimnastes i ha estat un dia inoblidable per elles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.