La 7a edició de la Milla Solidària de Valldoreix s'emmarca dins de la Marató de TV3

La cursa arriba el 17 de desembre amb sortida i arribada des de l'Institut Arnau Cadell


  • Comparteix:

Presentació de la 7a edició de la Milla solidària de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Presentació de la 7a edició de la Milla solidària de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

La 7a edició de la Milla Solidària de Valldoreix serà un dels actes de la Marató de TV3, destinada a la salut sexual i reproductiva, el 17 de desembre amb sortida i arribada des de l'Institut Arnau Cadell. La cursa presenta les categories infantils, inclusiva i open i espera arribar als 400 participants. Una de les grans novetats és l'aportació de 1.000 euros des de l'organització, l'EMD de Valldoreix, i també de donacions i inscripcions de la categoria open a través de millasolidariavalldoreix. La presentació de la cursa s'ha fet aquest dimarts amb la presència del president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, el vocal d'Esports, Ramon Segura, i el director de la cursa, Oriol Gràcia.

La cursa s'iniciarà a les 11 h amb la categoria infantil, des de prebenjamí fins aleví i també la de mares, pares i fills conjunta. A les 12.15 h serà el torn de la categoria inclusiva i a les 13 h es disputa la categoria open i infantil. L'EMD de Valldoreix organitza la cursa amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Institut Arnau Cadell. El president de l'EMD, Juanjo Cortés, ha ressaltat el caràcter solidari i inclusiu de la cursa.

Per la seva banda, el director de la cursa, Oriol Gràcia, ha destacat la vessant familiar i no competitiva de la Milla. El cronometratge es farà a través del xip que s'insereix al dorsal.

Les inscripcions es poder formalitzar AQUÍ.






Oriol Gràcia

Ressaltem el caràcter no competitiu de la cursa,

Juanjo Cortés

És una cursa amb un caràcter familiar molt destacada i també inclusiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.