La 7a Milla Solidària de Valldoreix recapta prop de 2.000 euros per a La Marató

La prova d'atletisme ha aplegat més de 400 corredors, xifra rècord d'inscrits a la Milla


Temes relacionats

La solidaritat de Sant Cugat surt al carrer per La Marató (17/des/23)


  • Comparteix:

La 7a edició de la Milla Solidària de Valldoreix ha recaptat 1.850 euros que es destinaran a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la salut sexual i reproductiva. Un èxit de recaptació que també ha anat acompanyat d'una nombrosa participació: més de 400 inscrits en les diferents proves han omplert d'atletisme els carrers de la vila. Un matí ple d'esport i solidaritat on el més ràpid i qui s'ha endut la prova en la categoria Open ha estat l'Ot López, alumne del mateix Institut Arnau Cadell.

Amb sortida i arribada a l'Institut Arnau Cadell, la jornada s'ha iniciat amb les curses infantils. Els més petits han gaudit de la pràctica esportiva en un recorregut al voltant del centre escolar. El següent torn ha estat per la Milla Inclusiva, els participants d'aquesta categoria han recorregut el mateix circuit que els sèniors. I finalment, la Milla Open ha completat la cita esportiva. Amb l'entrega de premis i el recompte final de la recaptació per La Marató de TV3 s'ha posat punt final a la jornada solidària a Valldoreix.



El president de l'EMD Valldoreix, Juanjo Cortés, s'ha mostrat molt satisfet per la participació en la Milla d'enguany. "És un any de rècord, més de 400 inscrits i amb la recaptació ens podem felicitar tots plegats", ha afirmat Cortés. Per la seva banda, el director de la Milla Solidària de Valldoreix, Oriol Gràcia, ha ressaltat com la cursa continua creixent gràcies a l'aposta per incloure diferents categories a la prova.





Juanjo Cortés

És un any de rècord. Més de 400 inscrits, és l'any amb més inscripcions a la Milla i sobretot també aquest any vinculada a La Marató

Oriol Gràcia

Ha sigut un èxit participatiu, la cursa ja està afiançada i segueix creixent



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.