El conjunt sub-21 masculí de la UESC, millor equip júnior

Els santcugatencs van guanyar el Campionat de Catalunya de la seva categoruia en una brillant campanya


  • Comparteix:

El conjunt sub-21 masculí de la UESC ha guanyat la categoria de millor equip júnior a la 23a edició dels Premis Esport en Marxa. El conjunt vermell-i-negre ha guanyat el Campionat de Catalunya de la seva categoria amb molta solvència en una final a quatre disputada a Sant Cugat. Els santcugatencs han completat una temporada brillant amb 18 victòries i únicament dues derrotes. La UESC ha rebut aquest guardó en una campanya marcada per un bon joc i que s'ha traduït en bons resultats i èxits.

El guardó l'ha entregat la directora de Cugat Mèdia, Cristina Mur, a la Nit de l'Esport de Cugat Mèdia i l'ha recollit Jorge Bleier, vocal de la UESC, i membres de l'equip.

Els altres quatre finalistes han estat l'equip infantil del Club de Golf Sant Cugat, el preinfantil masculí del Qbasket Sant Cugat, el cadet femení del Junior de futbol  i el juvenil femení del Junior d’hoquei herba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.