Els alumnes de L'Olivera i la Mirada estrenen el nou camp de vòlei platja de Volpelleres

El projecte sorgeix pels pressupostos participatius i també inclou un espai de cal·listènia


  • Comparteix:

Alumnes de la Mirada i L'Olivera han estrenat el camp de sorra de vòlei platja / Fotos: Cugat Mèdia

Alumnes de la Mirada i L'Olivera han estrenat el camp de sorra de vòlei platja / Fotos: Cugat Mèdia

El barri de Volpelleres ha estrenat un nou espai esportiu a l'aire lliure, al parc de la Guineu. Els alumnes de l'escola L'Olivera i la Mirada han fet les primeres esmaixades i col·locacions sobre el camp de sorra de vòlei platja, en un amistós escolar organitzat per les AFA que ha posat en marxa un equipament que també consta d'un espai de cal·listènia i que ha sorgit dels pressupostos participatius de 2020-2021. La proposta té l'objectiu de potenciar les activitats socioculturals del barri santcugatenc.

El regidor de Participació, Francesc Duch, ha reivindicat una proposta ciutadana i de barri "pugui tirar endavant a través dels pressupostos participatius". A més, ha ressaltat com aquest equipament esportiu respon a la demanda "d'una franja d'edat que no té tants espais per al lleure".

Per la seva banda, la regidora d'Esports, Núria Escamilla, ha destacat que aquests equipaments "potencien l'activitat física a l'aire lliure". Posant el focus en l'espai de cal·listènia, ha explicat que des de la regidoria han detectat que els santcugatencs la utilitzen molt i que estan estudiant una proposta per fer-ne un altre als jardins del Vallès.




Francesc Duch

És postitu que arran d'una proposta de barri amb la col·laboració dels pressupostos participatius que es pugui tirar projectes com aquest

Nuria Escamilla

Hi ha la sol·licitud de fer un parc de cal·listènia en la zona del parc del Vallès



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.