Sant Cugat opta a ser la capital catalana de l'esport inclusiu i adaptat

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha proposat la candidatura santcugatenca a la gala dels Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

Foto de família final dels Premis Esport en Marxa / Foto: Ajuntament

Foto de família final dels Premis Esport en Marxa / Foto: Ajuntament

'Volem que Sant Cugat esdevingui la capital catalana de l'esport inclusiu i adaptat', així de contundent s'ha mostrat el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, a la 23a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzada per Cugat Mèdia, aquest dimarts al vespre al Teatre-Auditori. Campuzano destaca 'que la ciutat té més de 15 projectes esportius inclusius i adaptats i ha de servir de referència a d'altres ciutats'. L'alcalde, Josep Maria Vallès, s'ha mostrat receptiu a la proposta i entoma el repte d'assolir aquesta distinció. L'esport inclusiu i adaptat ha estat l'eix central d'aquesta gala amb una taula rodona amb la participació de quatre esportistes amb diversitat funcional que han arribat a l'elit de l'esport com són Isidre Esteve, Carla Casals, Dani Nafría i Núria Marquès i l'actuació musical del grup musical Árboles Amarillos, format per persones amb diversitat funcional.



"Una gala inspiradora"


Sant Cugat té 15 iniciatives esportives d'esport inclusiu i adaptat i el reconeixement per la seva feina ha arribat aquest dimarts als Premis Esport en Marxa. La gala ha posat de manifest la gran força dels clubs esportius i les entitats socials per crear sinergies amb l'esport inclusiu i adaptat. "Ha estat una gala molt inspiradora, Sant Cugat és un exemple en aquest àmbit i volem que sigui el referent català", ha destacat Campuzano.

Sant Cugat accepta el repte


L'alcalde, Josep Maria Vallès, accepta el repte d'assumir la capitalitat catalana d'esport adaptat i inclusiu amb la complicitat dels clubs de la ciutat.




Carles Campuzano

Sant Cugat é un gran potencial en esport inclusiu i adaptat. Volem que sigui la capital catalana d'aquesta modalitat.

Josep Maria Vallès

Busquem la col·laboració dels clubs esportius per assumir aquest repte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.