Dos santcugatencs, investigats per les presumptes irregularitats a les eleccions de la Federació Catalana de Futbol

Jesús Manchado Lozano i Jesús Manchado Villenas, treballadors investigats de l'ens federatiu català


  • Comparteix:

Seu de la Federació Catalana de Futbol / Foto: ACN (Norma Vidal)

Seu de la Federació Catalana de Futbol / Foto: ACN (Norma Vidal)

Dos santcugatencs estan investigats per la seva participació a les presumptes irregularitats en les darreres eleccions de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Es tracta de l'adjunt de direcció i responsable de Recursos Humans, Jesús Manchado Lozano, i el cap de compres, Jesús Manchado Villenas -el seu fill-, segons ha avançat 'Mundo Deportivo'. Segons recull el diari, que ha tingut accés al sumari judicial, diversos treballadors de la federació, entre ells els dos santcugatencs, van extreure documentació de les bases de dades federatives per preparar actes notarials i com això hauria suposat una compensació econòmica en forma d'increments salarials.

Segons concreta 'Mundo Deportivo', es van repartir 42.500 euros entre set treballadors, entre ells Jesús Manchado Lozano.

A més dels dos santcugatencs, també estan sent investigats el president de la FCF, Joan Soteras; el director general, José Miguel Calle; l'assessor personal de Soteras, Álvaro Montoliu; a més d'Alejandro Guerrero i Víctor Güell, de la delegació de Girona; l'advocat Sergi Garrido; i el cap de gabinet de presidència, Alberto Prieto.

La investigació la porta el jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell per delictes de falsedat en document públic, falsedat en document privat i administració deslleial, que va ser qui va ordenar l'escorcoll de la seu de la Federació a Barcelona fa uns mesos.

Aquesta no és l'única causa que afecta la Federació Catalana de Futbol; de fet, el mateix exsecretari general de l'organisme, Oriol Camacho, va acusar per una altra causa Soteras i Calle d'irregularitats en el procés electoral en la seva declaració davant el jutge. Aquestes se sumen a les acusacions que ja va fer l'altre candidat a la presidència, Joan Josep Isern.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.