El nou president d'ASDI, Enric Tomàs, reconeix Carles Arias com a candidat


  • Comparteix:

Equip de futbol SantCu-ASDI, un dels esports que es practiquen en aquesta associació

Equip de futbol SantCu-ASDI, un dels esports que es practiquen en aquesta associació

El president de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI), Enric Tomàs, assegura a Cugat.cat que tot i no estar tancat, Carles Arias, membre del Club Karate Sant Cugat, es perfila com a nou coordinador d'esports de l'associació. Tomàs reconeix haver tingut un primer contcate amb el candidat però afirma que no es decidirà fins el setembre. Arias, doncs, té tots els números per substituir la fins ara responsable Liliana Pucci.

La coordinació dels esports de l'associació, fins ara responsabilitat de Liliana Pucci, buscarà a partir del setembre un nou cap.
Cugat.cat ha confirmat que l'entrenador del Club Karate Sant Cugat, Carles Arias, és perfila com el candidat més probable. El president d'ASDI, Enric Tomàs, explica a aquest mitjà que tot i no estar tancat definitivament, ja ha parlat amb Arias d'aquesta possibilitat. Tomàs també apunta canvis en la vicepresidència en el Consell Sectorial d'Esports que ocupava Pucci, en representació d'ASDI.

Enric Tomàs

La Liliana deixa de ser la responsable d'esports i deixa de ser la representant d'ASDI al Consell Sectorial. Estem parlant amb Carles Arias.


Des d'aquest final de juny l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) té nova junta directiva encapçalada per Enric Tomàs, en substitució de la fins ara presidenta, Mercè Martínez, que continuarà a la vicepresidència. En l'àmbit esportiu ASDI compta amb un grup de boccia i l'equip de futbol SantCu-ASDI entre altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.