Gemma Olivier, del Club Muntanyenc, entra a la selecció espanyola de rítmica


  • Comparteix:

Gemma Olivier

Gemma Olivier

La gimnasta del Club Muntanyenc Sant Cugat, Gemma Olivier, formarà part de la selecció espanyola de rítmica en el seu conjunt reserva. Olivier ha passat amb èxit les proves realitzades al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Madrid i prendrà part de l'equip que competirà als Jocs Olímpics del 2020, després que l'actual conjunt reserva passi a ser el titular i sigui l'escollit per disputar els Jocs del 2016 de Rio de Janeiro.

A partir del mes que ve es un nou èxit de la formació esportiva a Sant Cugat es farà efectiu. La gimnasta del Club Muntanyenc Sant Cugat Gemma Olivier passarà a formar part, de forma oficial a partir del mes d'octubre, del combinat espanyol de gimnàstica rítmica.

Una selecció que consta de dos conjunts, un titular i un reserva. Les gimnastes de l'equip reserva inicien el seu recorregut amb l'horitzó establert als Jocs Olímpics que es disputin vuit anys més tard des de la seva incorporació. De fet, després de quatre anys de formació i entrenament, l'equip reserva substitueix el titular, que tot just ha competit a la cita olímpica, i passa a prendre part de les competicions internacionals fins a culminar les seves actuacions en els Jocs pertinents. En el cas de Gemma Olivier, els de 2020. El responsable de la secció de Gimnàstica Rítmica i Estètica de Grup del Club Muntanyenc, Toni Molina, es mostra orgullós del treball fet i dels fruits que dóna, destacant també les esportistes que treballen al CAR de Sant Cugat.

Toni Molina

Estem molt orgullosos, va ser una sorpresa, a nosaltres ens dóna forces per continuar treballant.


Olivier s'unirà a una altra gimnasta del Club Muntanyenc Sant Cugat a l'elit espanyola i continental de la rítmica. Marina Fernández, fins ara al conjunt reserva espanyol, passarà a formar part de l'equip titular que disputarà les cites internacionals, com l'Europeu de la disciplina que es disputa a Viena al 2013.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.