La Transcollserola es disputa aquest diumenge, tot i el risc de pluga


  • Comparteix:

Rafa Robledo (esquerra) espera poder fer la Transcollserola

Rafa Robledo (esquerra) espera poder fer la Transcollserola

La 5a edició de la Marxa Transcollserola de BTT, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat, es disputa durant aquest diumenge, tot i les previsions de pluja. El president de l'entitat, Rafa Robledo assegura a Cugat.cat que 'ha de fer molt mal temps' perquè la prova s'ajorni. Prop de 130 inscrits s'han apuntat fins al moment i s'espera que aquest diumenge la xifra augmenti fins els 180 segons l'organització.

Les previsions meteorològiques per aquest cap de setmana apunten temporal d'aigua i vent. Davant d'aquest possible escenari Cugat.cat ha consultat a l'organització de la marxa si l'activitat continua endavant. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, ha confirmat que la situació ha de ser molt adversa perquè s'acabi ajornant la Transcollserola.

Rafa Robledo

Si plou poc sortim. Ha de fer molt mal temps perquè l'ajornem.


La marxa, no competitiva, que promou l'ús de la bicicleta en un entorn natural segons el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, té lloc aquest diumenge amb sortida i arribada al parc Ramon Barnils. La sortida es donarà a les vuit del matí i els participants hauran de completar un recorregut de 55 quilòmetres.

El cost de les inscripcions és de 19 euros amb carnet de federat, 24 sense carnet i si la inscripció es fa el mateix dia de la cursa, 30 euros. En acabar la marxa, tots els participants gaudiran d'esmorzar i rebran diferents obsequis.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.