El regidor d'Esports nega tenir cap petició de l'Escola de Patinatge per al Trofeu


  • Comparteix:

Xavier Tizón, a Cugat.cat

Xavier Tizón, a Cugat.cat

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, assegura, en declaracions a Cugat.cat, que no existeix una petició formal de l'Escola de Patinatge Artístic (EPA) per fer el Trofeu Sant Cugat aquest gener, i diu que la regidoria treballa la possibilitat d'oferir-los els dos dies que sol·liciten. Tizón respon així les afirmacions de la directora tècnica de l'EPA, Cristina Muñoz, en què deia sentir-se 'discriminada per l'Ajuntament' per no poder organitzar el Trofeu Sant Cugat per falta d'instal·lació.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha volgut aclarir quina és la situació actual respecte a la celebració del Trofeu Sant Cugat de patinatge, que tradicionalment organitza l'Escola de Patinatge Artístic Sant Cugat. Tizón reconeix que la petició per part del club no ha passat de converses i reunions; res oficial.

Xavier Tizón

Coneixem la sol·licitud des de la perspectiva de converses, però la petició expressa que diuen que se'ls ha denegat, no la tenim.


Tizón explica que l'EPA demana tot un cap de setmana per fer el Trofeu però diu que ara mateix no és possible encabir-ho al pav 2, pista destinada als esports amb patins. Tot i així, el regidor no tanca la porta a una solució que satisfaci les necessitats de l'entitat.


Xavier Tizón

El Patinatge Artístic ens demana 2 dies, però ara mateix només podem oferir-ne un. Per tant, estem treballant la possibilitat de poder oferir-los els 2 que demanen.


L'última edició del Trofeu Sant Cugat de patinatge artístic es va disputar el 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.