Larrazábal no supera el tall del segon dia al Commercial Bank Qatar Màster


  • Comparteix:

Pablo Larrazábal cau a primeres de canvi a Qatar

Pablo Larrazábal cau a primeres de canvi a Qatar

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal cau eliminat al Commercial Bank Qatar Màster després de no superar el tall de la segona jornada de competició. Larrazábal va protagonitzar una primera jornada irregular, amb 75 cops, tres sobre el par del camp, però encara pitjor ha estat la segona mànega, en què el català ha fet 78 cops. Aquests resultats l'han situat a la posició 118, molt lluny del tall de la competició.

Després del 39è lloc a l'Abu Dhabi Championship, el primer torneig en què participava Pablo Larrazábal aquest 2013, el català ha tingut menys sort en la segona participació de l'any. Ni el primer dia, molt lluny del lideratge, ni encara menys el segon han fet que Larrazábal continués participant a Qatar. Després d'un primer dia fluix, que obligava el català a rendir a molt alt nivell si es volia mantenir en el camp, el segon encara ha anat pitjor. El golfista ha fet cinc cops sobre el par, 77, nou més dels que necessitava per no quedar eliminat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.