El CAR i Érika Villaécija, nous candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat 2012


  • Comparteix:

Villaécija, al CAR

Villaécija, al CAR

La nedadora Érika Villaécija i el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat s'uneixen al Club Voleibol Sant Cugat i als StQlímpics com a candidatures esportives que opten als Premis Ciutat de Sant Cugat 2012. Aquestes dues noves nominacions es troben dins l'ampliació de sis candidatures que l'organització ha dut a terme. La votació, que s'allargarà fins el 24 de febrer, es resoldrà el proper 11 de març a l'entrega de premis.

Primer va ser el Club Voleibol Sant Cugat, per la celebració dels 25 anys de l'entitat. Després els StQlímpics, pel seu inestimable treball d'adaptació i integració a través de l'esport. I ara han estat la nedadora Érika Villaécija i el CAR de Sant Cugat, que s'afegeixen a les dues candidatures anteriors com a nominats als Premis Ciutat de Sant Cugat 2012.

La nedadora catalana ha completat un any intens, amb una medalla de bronze als 1.500 metres lliures de l'Europeu de Debrecen com a major fita. A més, Villaécija ha participat en els Jocs Olímpics de Londres amb una 10a plaça als 800 metres lliures i una vuitena als 10 km d'aigües obertes. De la seva banda, el CAR, com el Club Voleibol Sant Cugat, celebra enguany el seu 25è aniversari, motiu pel qual els Premis Ciutat de Sant Cugat han volgut reconèixer la seva tasca a l'hora d'excel·lir l'esport català i estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.