L'OMET cobreix amb noves activitats els dies sense escola de febrer


  • Comparteix:

Xavier Tizón, regidor d'Esports, i el responsable de l'OMET, Xavier Requeno

Xavier Tizón, regidor d'Esports, i el responsable de l'OMET, Xavier Requeno

El Hip Hop i el Bicicampus, dues noves activitats de l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom (OMET), passaran per davant de les classes durant l'11 i 12 de febrer, dies d'aturada acadèmica per a la majoria d'escoles de la ciutat. L'objectiu de l'Ajuntament, a més d'omplir l'agenda dels nens i joves, és fer activitats de qualitat com el hip-hop i el ciclisme, aquesta última amb un èxit creixent a Sant Cugat. Hi ha 40 places per a cadascuna de les activitats que es faran a la Sala Canigó a la rambla del Celler i al Parc Ramon Barnils.

En la propera aturada escolar per dies de lliure disposició, els nens i nenes de Sant Cugat disposen de dues noves activitats organitzades per l'Ajuntament a través de l'OMET. La primera és el Hip Hop Kids que té l'objectiu de donar a conèixer les diferents variants d'aquest estil musical i d'elaborar una coreografia grupal. El Hip Hop Kids va destinat a nens de primer a sisè de primària. La segona opció és el Bicicampus que més enllà de circular amb bicicleta es pretén que els participants aprenguin els elements bàsics de la mecànica com netejar o reparar una roda punxada. Aquesta activitat és per a nens de primer de Primària a segon d'ESO.

El Regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca la importància d'innovar amb les activitats i està convençut que la ciutadania ho rebrà amb els braços oberts.

Xavier Tizón

La nostra línia de treball és innovar i aquestes activitats em semblem molt importants. Estic convençut que la ciutadania ho rebrà amb els braços oberts.


El 12 de febrer es mostrarà als pares la coreografia grupal feta pels participants en el Hip Hop Kids.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.