Els nens trien el Hip Hop Kids al Bicicampus en els dies d'aturada escolar


  • Comparteix:

Activitat de bicicampus / Font: Teampartners

Activitat de bicicampus / Font: Teampartners

La 1a edició del Campus Esportiu Hip Hop Kids ha estat tot un èxit amb més d'una trentena de participants, el que representa un 80% d'ocupació de les places ofertades. El Bicicampus registra una participació menor amb 11 inscrits. L'Ajuntament, a través de l'OMET, ha ofert aquestes activitats coincidint amb l'aturada de classes a la majoria de les escoles de la ciutat aquest dilluns i dimarts.

Els participants del Campus Esportiu Hip Hop Kids han pogut conèixer els diferents estils que formen el Hip Hop i han aprés a elaborar una coreografia en grup. L'activitat s'ha adreçat a alumnes de 1r fins a 6è de primària.

Una de les organitzadores, Elsa Artigas, destaca la presència de nens en una activitat que acostuma a atraure més a les nenes.

Elsa Artigas

La veritat és que valorem molt positivament el campus. Ha tingut un 80% de participació i créiem que només atrauríem a noies i han vingut molts nois.


A banda del Campus Esportiu Hip Hop Kids, l'OMET ha ofertat una altra activitat relacionada amb la bicicleta, el Bicicampus. L'acollida d'aquesta ha estat menor i el nombre d'inscrits ha arribat a 11.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.