La Cursa d'Orientació Escolar més solidària se'n va a Can Mates


  • Comparteix:

Diumenge hi haurà Cursa d'Orientació Escolar i també la Popular

Diumenge hi haurà Cursa d'Orientació Escolar i també la Popular

La 15a Cursa d'Orientació Escolar, organitzada per l'Ajuntament a través de l'OMET, té lloc aquest diumenge al Parc Turó de Can Mates i amb una nova categoria per a persones amb cadira de rodes, com a principals novetats. S'espera la participació de més d'un centenar d'infants des de prebenjamí fins a juvenil amb sortida i arribada a l'escola Turó de Can Mates. Paral·lelament, el Club Senglar Orientació també organitzarà la 24a edició de la Cursa Popular.

La Cursa d’Orientació Escolar tindrà lloc aquest diumenge al parc de Can Mates i per primera vegada tindrà un circuit adaptat per a persones amb cadira de rodes.

La prova està oberta a participants nascuts entre els anys 2005 i 1994. Com cada any s’oferirà un entrenament previ optatiu per qui vulguin conèixer el funcionament de l’activitat. Aquest entrenament es farà aquest divendres entre dos quarts de sis i dos quarts de vuit de la tarda, al Parc Ramon Barnils. Les inscripcions estan obertes fins aquest dimecres a l'OMET o a les escoles i instituts de la ciutat.

L’objectiu de la Cursa d’Orientació és que els participants completin en el menor temps possible un recorregut dins del Parc de can Mates que hauran de desxifrar a través de la interpretació d’un mapa orientatiu. Els participants disposaran d’una tarja electrònica que hauran d’anar validant en les diferents fites del recorregut. La prova, amb sortida i arribada a l’escola Turó de can Mates, s'iniciarà a les nou del matí i finalitzarà a les dues de la tarda. Els participans podran competir de forma individual o per parelles. Els prebenjamins podran participar amb l’ajuda d’un adult.

Els tres primers classificats de cada categoria tindran un premi, a excepció de la categoria prebenjamina. El lliurament de trofeus es farà a les dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.