Gavaldà (EMD): 'Volem construir una pista poliesportiva i un camp de futbol'


  • Comparteix:

A la dreta de la imatge el vocal d'esports de l'EMD de Valldoreix, Xavier Gavaldà

A la dreta de la imatge el vocal d'esports de l'EMD de Valldoreix, Xavier Gavaldà

El vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Xavier Gavaldà, ha avançat en una entrevista a Cugat.cat que la prioritat és la construcció d'una pista poliesportiva oberta a tothom i un camp de futbol perquè s'entreni i jugui els partits el Valldoreix Futbol Club. Gavaldà ha assegurat que la pista serà una realitat l'any vinent mentre que el camp haurà d'esperar perquè els terrenys on s'ha d'ubicar està condicionat pel vial de cornisa i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Després de vuit mesos al capdavant de la vocalia d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Xavier Gavaldà, ha fet balanç a Cugat.cat. Gavaldà ha destacat la necessitat que té Valldoreix d'instal·lacions per a la pràctica esportiva, en general. El vocal d'Esports concreta que una pista poliesportiva i un camp de futbol són els equipaments que es construiran al territori valldoreixenc.

Xavier Gavaldà

El camp de futbol i la pista poliesportiva són necessaris per a Valldoreix.


La pista poliesportiva està pendent de finançament, però pot ser una realitat l'any vinent. Gavaldà destaca que aquest equipament serà públic i obert a tota la ciutadania.

Xavier Gavaldà

La pista seria polivalent i oberta al públic. Estem pendents del finançament.


Gavaldà també parla de la bona relació existent amb el seu homòleg de l'Ajuntament de Sant Cugat, el regidor d'Esports, Xavier Tizón. Tots dos ja s'han reunit diverses vegades amb un bon clima de treball.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.