David Moner (UFEC): 'Podem fer rendible el CAR en tres o quatre anys'


  • Comparteix:

David Moner als estudis de Cugat.cat

David Moner als estudis de Cugat.cat

Davant la forta retallada de les subvencions a l'esport català, el president de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), David Moner, diu, en declaracions a Cugat.cat, que privatitzar la gestió del CAR de Sant Cugat pot ser una de les solucions per fer-hi front. Moner, que defensa la gestió privada per 'tirar endavant', assegura que la UFEC pot garantir la rendibilitat del centre de Sant Cugat en tres o quatre anys, però que 'l'administració ha de voler' fer-ho.

El president de la UFEC afirma que les retallades, que poden oscil·lar entre el 50 i el 60%, encara per confirmar per part del govern, estan afectant de gravetat algunes federacions que han hagut de reduir personal i centres de tecnificació com el de rem a Banyoles. Moner defensa que 'l'esport és un fet social molt important' i per això cal buscar solucions. Una de les opcions respecte a l'alt rendiment passa per privatitzar la gestió de l'INEFC i del CAR de Sant Cugat.


David Moner

Estem disposats a fer una oferta i estem segurs que en 3 ó 4 anys pot ser rendible. Puc assegurar que el mòdul que ens van adjudicar els costa més diners que no ens costava a nosaltres.


Durant l'època del tripartit es va convocar un concurs per a la gestió del Nou Mòdul del centre de Sant Cugat al qual només es va presentar la UFEC. L'arribada del nou govern però va aturar tot aquest procés. Moner defensa que davant d'aquesta situació de crisi 'cal tirar endavant' i apostar per la 'gestió privada'.


David Moner

Cal aprofitar la gestió privada i tirar endavant. L'esport és un fet social importantíssim i cal trobar solucions si no la Catalunya que volem acabarà no funcionant.


Ara com ara no hi ha hagut resposta per part de l'administració, és molt aviat ja que la UFEC es va manifestar dijous passat, però Moner diu que estan disposats a esperar, que no tenen cap pressa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.