L'Ajuntament manté els 90.000 euros en subvencions destinats als clubs esportius


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat és el club que més diners rep en matèria de subvenció per part de l'Ajuntament

El Club Voleibol Sant Cugat és el club que més diners rep en matèria de subvenció per part de l'Ajuntament

L'Ajuntament ha atorgat 90.000 euros en subvencions esportives repartides entre 30 clubs, set més que l'any passat. La partida d'enguany es manté respecte el 2012 i les entitats esportives ja han rebut les diferents quantitats econòmiques atenent als criteris de subvenció. El Muntanyenc no participa d'aquesta convocatòria en tenir un conveni amb l'Ajuntament per les diferents activitats esportives de les seccions. El Club Voleibol Sant Cugat, amb prop de 9.000 euros, el Rugby Sant Cugat, al voltant dels 8.000, i el Junior, amb més de 7.600, són les entitats que més diners reben.

L'Ajuntament ja ha fet efectives les subvencions als clubs esportius. Els 90.000 euros s'han repartit entre 30 clubs de la nostra ciutat atenent els criteris de subvenció que es basen en el projecte esportiu i social del club i els projectes per a la realització d'activitats de caire puntual.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.