Villaécija representa els esportistes a la inauguració del Mundial de Barcelona


  • Comparteix:

Villaécija competirà en la prova de 10 quilòmetres d'aigües obertes i 1.500 metres lliures

Villaécija competirà en la prova de 10 quilòmetres d'aigües obertes i 1.500 metres lliures

La nedadora resident a Sant Cugat Erika Villaécija ha estat l'encarregada de representar els esportistes amb un parlament en l'inauguració del Mundial de Natació de Barcelona. Una cita en què Villaécija participarà en les proves de 10 quilòmetres d'aigües obertes i 1.500 metres lliures. Amb la cerimònia d'inauguració, duta a terme aquest divendres, Villaécija ja veu més a prop els seus dos grans reptes del Campionat del Món.

Després de la cerimònia inaugural del Mundial de Natació de Barcelona, on ha estat protagonista amb un parlament, Erika Villaécija ja té el cap posat en les dues proves que disputarà al Campionat. La primera serà la de 10 quilòmetres d'aigües obertes, que es durà a terme al Moll de la Fusta aquest dimarts a les dotze del migdia. El segon repte de Villaécija són els 1.500 metres lliures que disputaran, en la seva fase de classificació, al Palau Sant Jordi el darrer dilluns de juliol a les deu del matí. L'objectiu de la nedadora és classificar-se per a la final de la prova, que es farà el dia següent a les sis de la tarda.

Erika Villaécija

Les dues proves tenen la seva part bona i la seva part dolenta. En aigües obertes s'ha de sortir valent i en 1.500 primer s'ha d'estar a la final.


Serà la segona vegada que Villaécija competeixi en un Mundial a Barcelona, després de fer-ho el 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.