La 2a edició del Torneig de Golf Pericos aplega més de 100 participants


  • Comparteix:

José Antonio Mustienes i Nuria Araquistain es proclamen campions en categoria scratch de la 2a edició del Torneig de Golf Pericos de Sant Cugat. Una cita que ha comptat amb més d'un centenar de jugadors i que ha premiat fins a nou categories, amb una participació que, segons l'organització, demostra que el torneig s'està consolidant. El president de la Penya Pericos de Sant Cugat, Toni Giménez, ha assegurat que la seva intenció passa per organitzar la tercera edició.

La Penya Pericos de Sant Cugat es mostra cada vegada més convençuda que va encertar a l'hora de passar el seu torneig de golf del par 3 de Sant Cugat a un camp gran. I és que després de dues edicions en el recorregut del camp del Golf Sant Cugat, la competició està prenent cada vegada més notorietat. Al llarg de tot aquest dissabte més d'un centenar de golfistes han participat en el torneig que enguany s'ha jugat en la modalitat stableford. A més, a meitat del recorregut els golfistes han pogut carregar forces amb una butifarrada. Al final, Mustienes i Araquistain s'han proclamat campions d'scratch masculí i femení, les categories absolutes. La competició ha premiat fins a set categories més, segons edat o handicap. En sènior els guanyadors han estat Teresa Mas i José Luis González. En súper sènior Ramon Pérez ha estat el vencedor, en handicap superior Lourdes Dalmau i Marc Cots i en handicap oficial qui ha vençut ha estat Paula Solà i Albert Mora.

El president de la Penya Pericos Sant Cugat, Toni Giménez, considera que mica en mica el torneig es consolida.

Toni Giménez

Ens consolidem aquí al camp gran i si continuem tenim aquesta acollida continuarem organitzant-ho.


La 2a edició del Torneig de Golf Pericos de Sant Cugat ha finalitzat amb la tradicional entrega de premis i amb el desig que la propera temporada es pugui dur a terme la tercera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.