El pavelló de voleibol de Valldoreix no estarà llest fins la setmana que ve


  • Comparteix:

Les obres encaren una recta final que s'ha allargat més del compte

Les obres encaren una recta final que s'ha allargat més del compte

El Club Voleibol Sant Cugat i l'Handbol Valldoreix hauran d'esperar una setmana més del previst per tornar a entrenar al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les obres per col·locar el nou paviment al pavelló havien d'acabar aquest dilluns però no s'ha complert el termini previst, que s'ha ajornat fins la setmana que ve. El Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat, de la seva banda, ja s'entrenen a la Sala d'Arts Marcials des de dimecres passat.

Les alternatives que va plantejar l'Ajuntament per a Volei Sant Cugat i Handbol Valldoreix s'hauran d'allargar, com a mínim, una setmana més. L'Escola Europa seguirà acollint els entrenaments del club que presideix Miquel Martínez, mentre que l'Handbol valldoreixenc seguirà exercitant-se a Can Llobet. La recta final de les obres s'ha hagut d'ajornar una setmana, motiu pel qual es preveu que la setmana que ve ambdues entitats tornin a les seves instal·lacions habituals.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.