L'ITF del Natació Sant Cugat recupera el quadre masculí i manté el femení


  • Comparteix:

La 10a edició del Torneig Internacional de Tennis Sant Cugat es manté com l'únic femení de 25.000 dòlars de tot Catalunya i recupera el quadre masculí amb 10.000 dòlars en premis. La subvenció de 15.000 dòlars de la Reial Federació Espanyola de Tennis, dins del programa de promoció del tennis femení, ha possibilitat que un any més es pugui comptar amb un quadre femení d'alt nivell. El torneig tindrà lloc a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat des de dissabte de la setmana vinent fins el 13 d'octubre.

Enguany torna la competició masculina després d'un any d'absència per falta de patrocini. Un quadre masculí que no tindrà el mateix potencial que el femení, però que comptarà amb la presència de tennistes com Gerard Granollers o Juan Lizarriturry i uns premis a repartir de 10.000 dòlars.

La competició femenina es manté gràcies al suport de la Federació Espanyola de Tennis. Com explica el seu director esportiu, Albert Costa, les subvencions al tennis femení són per promocionar-lo.

Albert Costa

L'aportació que fem en l'ITF femení està dins d'un programa de subvenció de torneigs. Aquest any ho hem fet amb 10 ja i volem que tinguin més categoria.


A la presentació del torneig, que ha tingut lloc a les instal·lacions dels Club Tennis Natació Sant Cugat, hi ha assistit, a més d'Albert Costa, el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, el president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Jordi Forcano, el director de l'ITF, Francesc Costa i el regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha remarcat la importància de la disputa d'aquest ITF a la nostra ciutat.

Xavier Tizón

És l'únic torneig 25.000 $ que encara resta a Catalunya i d'aquí la seva importància. Cal remarcar la feina del CTNSC per mantenir-lo i trobar patrocinadors.


Entre els participants, destaca la presència de jugadors situats entre el 100 i 200 del rànquing ATP i WTA, a més de la jugadora del Club Tennis Natació Sant Cugat Catalina Medici, que amb només 15 anys participarà a la ronda prèvia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.