El documental 'Glance up' explica la vida esportiva del palista Joan Pahisa


  • Comparteix:

Joan Pahisa, a la dreta, en un moment de la gravació del documental / Font: Glance up

Joan Pahisa, a la dreta, en un moment de la gravació del documental / Font: Glance up

El palista santcugatenc Joan Pahisa és el protagonista del documental 'Glance up' produït per la Lupa Produccions, que s'estrenarà el gener. 'Glance up' explica la participació de Joan Pahisa als Jocs Mundials per a Persones amb Talla Baixa. El documental vol ser la primera pedra per crear una associació europea que promogui l'esport per a gent baixa.

Joan Pahisa ha estat protagonista aquest estiu als Jocs Mundials per a Persones amb Talla Baixa disputat a Michigan, els Estats Units. Pahisa ha sumat cinc medalles, quatre d'or en natació i tennis taula i una de plata en bàdminton. Durant la competició, Pahisa s'ha convertit en el protagonista del documental 'Glance up' on explica la seva carrera esportiva i com conviu amb la malaltia SEDC, un tipus de nanisme provocat per un trastorn en el desenvolupament dels ossos. La productora Lupa Produccions està editant el film, de 120.000 euros de pressupost, que estarà disponible el gener. Per acabar de costejar aquesta inversió, Lupa Produccions vol aconseguir 12.000 a través del micromecenatge. De moment s'han recaptat gairebé 5.000 a falta de 28 dies per acabar el repte. Joan Pahisa es mostra sorprès per l'enrenou mediàtic que s'ha creat al seu voltant.

Joan Pahisa

El documental neix després de la campanya de micromecenatge que vaig fer per anar als Jocs Mundials.


El documental també té una visió solidària perquè vol potenciar la creació d'una associació que promogui l'esport per a gent baixa a nivell estatal i europeu. Pahisa creu que aquest film pot sevir de trampolí per ajudar a les persones amb aquesta malaltia.

Joan Pahisa

El documental ha de servir com a porta per crear aquesta associació.


Pahisa va ser l'únic representant espanyol als Jocs Mundials després de poder cobrir les despeses del viatge a través del micromecenatge.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.