Carreras aconsegueix una puntuació que l'apropa als Jocs Olímpics de Sotxí


  • Comparteix:

Pol Carreras en acció / Font: photoset.es

Pol Carreras en acció / Font: photoset.es

L'esquiador santcugatenc Pol Carreras continua la seva cursa cap els Jocs Olímpics de Sotxí. Carreras ha aconseguit baixar la barrera dels 20 punts, amb la qual pot tenir possibilitats d'estar a la cita Olímpica. El santcugatenc participa aquest dimecres en un eslàlom a Suècia i seguidament ho farà a Itàlia, amb tres proves de Copes d'Europa.

Els 19.89 punts aconseguits a l'eslàlom de Ski Chrono de Val Thorens ha estat la millor marca del santcugatenc aquesta temporada, una puntuació que l'apropa a la cita olímpica a Rússia. Amb residència a França, el santcugatenc continua preparant-se participant en diferents competicions d'eslàlom a Noruega, Suècia i Itàlia, sense ajuda ni subvencions per part de la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern. Carreras va iniciar fa uns mesos una campanya de cronwfounding amb la qual ha recaptat gairebé 5.000 euros dels 8.000 que s'ha marcat com a repte.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.