Pol Carreras, confirmat per anar als Jocs Olímpics d'hivern de Sotxi


  • Comparteix:

Imatge del valldoreixenc

Imatge del valldoreixenc

Després d'una dura temporada, l'esquiador Pol Carreras fa realitat el seu somni, participar en els Jocs Olímpics d'hivern de Sotxi. El valldoreixenc s'ha guanyat un lloc en l'equip espanyol i competirà tant en l'eslàlom com en el gegant. Carreras es converteix en el primer esquiador local en prendre part en una cita olímpica.

Els bons resultats obtinguts al llarg de la temporada a la Copa del Món, Copa d'Europa i curses FIS internacionals han tingut el seu premi. Pol Carreras s'ha guanyat a pols la seva primera participació en uns Jocs Olímpics. Ho farà a Sotxi, Rússia, del 7 al 23 de febrer tot i que ell no debutarà fins el 19 de febrer.

Carreras ha rebut la notícia amb satisfacció i subratlla que és més gratificant quan arriba després d'una temporada tan dura com la que ha viscut.

Pol Carreras

Quan tot és tan difícil i tan dur, una notícia així és molt gratificant. Estic molt content.


El 2010, Carreras va estar a punt d'anar als Jocs Olímpics de Vancouver però es va quedar a un pas. Quatre anys després, amb més experiència i més maduresa, considera que la cita de Sotxi li arriba en un moment perfecte. Amb el seu primer objectiu aconseguit, l'esquiador considera que classificar-se entre els 25 primers seria un bon resultat.

Pol Carreras

Sent realista quedar entre els 25 primers de l'eslàlom seria molt bó. Serà difícil però també és assequible.



L'esquiador de Valldoreix espera que el treball de tot l'any i la seva participació a Sotxi li obri les portes per al futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.