Récord de participants en el Campionat de Natació Escolar de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del Campionat de Natació Escolar

Imatge d'una edició anterior del Campionat de Natació Escolar

El Campionat de Natació Escolar que organitza l'Ajuntament a través de l'OMET (Oficina Municipal d'Esports per a Tothom) batrà el récord de participació en la seva 15a edició. Fins a 382 joves nedadors saltaran aquest diumenge a la piscina municipal de la ZEM de la Rambla del Celler amb l'objectiu d'aconseguir un bitllet per a la final territorial.

382 nedadors de categoria prebenjamí, benjamí, aleví i infantil participaran aquest diumenge en la 15a edició del Campionat de Natació Escolar, l'edició més numerosa. La piscina municipal de la ZEM de la Rambla del Celler es torna a vestir de gala per rebre una de les cites tradicionals del curs. Els prebenjamins donaran el tret de sortida a partir de les quatre de la tarda i els infantils posaran el punt final més enllà de les vuit del vespre.

La novetat d'enguany seran els relleus mixtes, una competició que consistirà en una cursa per equips formats per quatre participants de cada escola. Aquesta modalitat es disputarà amb estil lliure mentre que també hi haurà competicions de crol, braça i esquena. Els vencedors de cada categoria, sexe i estil es guanyaran la possibilitat de participar en les finals territorials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.