Àlex Garçon deixa la presidència del Gimnàstica Sant Cugat


Temes relacionats

Sèniors i júniors del CG Sant Cugat debuten a la Copa d'Espanya d'estètica ( 9/gen/14)

El Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu inicia la seva història aquest dijous ( 2/gen/14)

Neix el Club Gimnàstica Sant Cugat, liderat per pares i mares del Muntanyenc ( 3/des/13)


  • Comparteix:

Àlex Garçon, a la dreta, i Toni Molina, el tercer per l'esquerra, en el dia de presentació de l'entitat

Àlex Garçon, a la dreta, i Toni Molina, el tercer per l'esquerra, en el dia de presentació de l'entitat

El fins ara president del Gimnàstica Sant Cugat, Àlex Garçon, deixa el càrrec dos mesos després de la presentació de la nova entitat. Garçon ha explicat la seva decisió a les xarxes socials, on ha assegurat que la dimissió respon a 'incompatibilitats insalvables en la concepció del que ha de ser la gestió organitzativa, econòmica i esportiva' del club. Un dels responsables de l'entitat, Toni Molina, també ha deixat de formar part del club. Malgrat tot, Molina ha assegurat que el club seguirà endavant amb el seu projecte esportiu.

Menys de tres mesos més tard des de la seva creació, el Gimnàstica Sant Cugat ha vist com dos dels seus fundadors deixen l'entitat. El president del club, Àlex Garçon, ha explicat a les xarxes socials que abandona el càrrec, malgrat que ha assegurat que desitja que el projecte 'tingui continuïtat i que el cos tècnic desenvolupi el seu treball en les millors condicions possibles'. De fet, dels sis membres que formaven part del grup de treball que va engegar la iniciativa n'han marxat dos, Garçon i Toni Molina. Marta Batllori i Gemma Figueres seguiran treballant per al club, mentre que la junta seguirà comptant amb Pere Ferrer, ara president, i la fins ara vicepresidenta, Teresa Pérez.

Pel que fa al projecte, Toni Molina ha assegurat, en declaracions a Cugat.cat, que el funcionament es mantindrà com fins ara, amb el mateix cos tècnic i respectant els equips ja formats. De fet, Molina ha apuntat que dóna suport al nou club i que hi col·laborarà de forma puntual si se'l necessita. Ara bé, el fins ara membre del Gimnàstica Sant Cugat també ha indicat que no li ha agradat com s'ha gestionat la dimissió de Garçon.

Toni Molina

No m'ha agradat com s'ha gestionat el tema i he cregut oportú no continuar amb el projecte. Crec en ell, podré col·laborar puntualment quan m'ho demanin.


El Club Gimnàstica Sant Cugat es va crear fruit d'una escissió de pares i mares del Club Muntanyenc Sant Cugat, que no estaven d'acord amb la gestió del Muntanyenc. El 25 de novembre es va fundar i va entrar en ple funcionament competitiu l'1 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.