Sant Cugat acollirà l'Assemblea de la Federació Internacional d'Esport adaptat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la presentació de la ICUP d'aquest estiu

Imatge d'arxiu de la presentació de la ICUP d'aquest estiu

Sant Cugat acollirà a l'octubre l'Assemblea de la Federació Internacional d'esport adaptat per a pesones amb paràlisi cerebral. La trobada, organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), aplegarà unes 70 persones de l'equip directiu de la federació internacional (CPISRA) i les 25 delegacions.

L'èxit organitzatiu de la Copa Intercontinental de Futbol (ICUP) per a persones amb paràlisi cerebral, que va acollir Sant Cugat aquest estiu, ha animat a la federació catalana a presentar candidatura per la celebració de la trobada bianual de les federacions.

L'assemblea, que tindrà lloc del 8 al 12 d'octubre al Sant Cugat Hotel&Restaurant, convoca unes 25 delegacions membre de la federació internacional així com els seus tècnics i l'equip directiu, encapçalat pel president Koos Engelbrecht. Durant la trobada es crearan grups de treball amb l'objectiu de millorar les condicions de l'esport adaptat arreu del món.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha mostrat la seva satisfacció pel fet que la ciutat aculli aquesta assemblea i destaca que 'Sant Cugat mostra, novament, la seva implicació amb els valores de l'esport'. Conesa també ha valorat el que suposarà de dinamització econòmica i comercial per a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.