El Metropolitan Golf Barcelona acollirà el Català de professionals


  • Comparteix:

Ivó Giner és el vicepresident i president del comité de competició de l'Associació de Professionals de Golf de Catalunya

Ivó Giner és el vicepresident i president del comité de competició de l'Associació de Professionals de Golf de Catalunya

La 1a edició del Torneig de l'Associació de Professionals de Golf de Catalunya (PGA) s'iniciarà al Metropolitan Golf Barcelona situat a Sant Cugat. La primera prova del torneig se celebrarà dimecres de la setmana vinent a les instal·lacions santcugatenques i comptarà amb la participació de jugadors professionals i 20 amaters de primera categoria.

L'Associació de Professionals de Golf de Catalunya (PGA) va engegar motors a principis d'any i es presentarà oficialment en el marc del primer Torneig de Professionals de Catalunya PGA. L'objectiu de l'entitat és impulsar tornejos de golf, crear cursos per a golfistes i iniciar un club amater per a nens que vulguin arribar a ser professionals d'aquest esport.

La primera prova del torneig pretén ser l'inici d'un circuit català que comenci el recorregut en el Metropolitan Golf Barcelona de Sant Joan i que passi per més camps de golf de Catalunya. Actualment, la PGA està treballant per fer un circuit que passi per 6, 8 o 10 camps catalans i, posteriorment, poder premiar el guanyador absolut amb una subvenció per poder inscriure's en el circuit europeu.

El vicepresident de la PGA i golfista santcugatenc, Ivó Giner, creu que el torneig és una oportunitat per als jugadors que no competeixen fora de l'Estat espanyol.

Ivó Giner

Els que no tenim tanta possibilitat de competir fora de l'Estat tenim un punt de referència. Podrem jugar aquests petits torneigs d'un dia.


El Torneig de Professionals comptarà amb la presència de jugadors professionals i 20 amateurs de primera categoria en la modalitat d''stroke play scratch'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.