Domingo: 'L'objectiu és finalitzar entre els 15 primers al Challenge Tour'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Agus Domingo

Imatge d'arxiu d'Agus Domingo

El golfista santcugatenc Agus Domingo és marca com a principal objectiu per aquesta temporada finalitzar entre els 15 primers al Challenge Tour i obtenir així la targeta per al Circuit Europeu la temporada vinent. Domingo, que va participar el cap de setmana al l'Obert de Kenya on no va passar el primer tall, espera poder estar més encertat que la passada temporada i no fallar en els darrers tornejos que el van deixar fora dels 15 primers classificats.

La passada temporada, va estar ben a prop de classificar-se per a l'European Tour. Es va moure durant bona part de l'any entre els 15 primers classificats, però el final de temporada va ser discret i Agus Domingo va allunyar-se dels llocs d'ascens.

Enguany, l'objectiu de Domingo és el mateix: fer un bon paper al Challenge Tour i aconseguir així la targeta per ascendir a l'European.

Agus Domingo

L'objectiu principal és finalitzar entre els 15 primers i poder promocionar a l'European Tour.


La següent cita serà a principis d'abril a Sotogrande, Cadis, en un dels principals torneigs del total de 28 que formen el recorregut del Challenge Tour.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.